En vecka har gått...

Jaha då har en veckas semseter sprungit iväg, men skönt att ha tre till :)
 
I tisdags fick jag min efterlängtade puff, stort packet var det! Är rätt nöjd med den...kunde varit lite mer fyllnig i den bara...men det går att köpa mer! Lite senare stack vi iväg till kiviks marknad...snacka om att det var kö ditt, kändes som man stod där i evighet. Hittade lite gottis o så fångade jag dessa bland klorna:
 
Och i onsdags träffade jag Emelie, vi tog oss en skön promenad o så spelade jag lite xbox med hennes dotter celine.

I torsdags åkte jag o Madelen till helsingborg för att shoppa på väla. Hittade ett linne jag var ute efter o så blev det lite småsaker med.
 
I fredags blev det lite grillning på stranden. Det blev lite i sista minuten, stack inte iväg förens efter halv tio på kvällen. När vi kom dit så var såklart gallret borta så vi fick improvisera o resultatet blev dethär:
 
 
Nu i helgen har det blivit grillning o film tittade i norra åsum hos Sandra o Tobias.
Får se vad som händer för skoj denna veckan :)
 

Andys Lekland

Idag följde jag med Madde, Hugo o Ludde till andys lekland. Det var skoj att leka av sig lite...varm blev man! Den där svarta rutschkanan är ju inte Liite läskig :) Efter all lek blev det lite mat på Mcdonalds.
Var inne en runda på markislagret som öppnade idag i kristianstad,
som vanligt så hittade man inget...mer än marabou cholkad för 10kr
...ja sånt man inte ska äta!
I morgon blir det en runda på kiviksmarknad o så kommer min efterlängtade sittsäck..wiiii :) Nu blir det lite städning om jag orkar, hehe!

RSS 2.0