Städning på gång

Idag får det blir lite städning..så det ser hyfsat ut till på lördag, då man förhoppningsvis får besök :P Försöker också hitta en väggdekor som man kan ha på väggen ovanför matbordet, såg en på tradera innan men sen  försvann den såklart. Får kolla vidare, ikväll blir det idoltittande..får hoppas min favorit går vidare ikväll:)



*Fotomodell för en dag*

Några bilder från TheStudio:








Helgens händelser...

I fredags var jag hos Emelie, följde med henne när hon köpte sin lilla kattunge...så himla söt:) Sen blev det målande i hennes sovrum, det var skoj att hjälpa till att förändra sovrummet...kommer bli så fint när allt är klart:)

Igår bar det av till kalas hos Andreas o hans bror Robin (25 o 20årskalas). Bjöds på god smörgåstårta, kladdkaka, glass, kakor o läsk...blev ett glas vin lite senare med. Det blev en trevlig eftermiddag o kväll.

Idag ska man iväg till The studio o var fotomodell för en dag, ska bli riktigt spännande. Hoppas det blir nån bra bild:) kommer kanske dyka upp nån bild sen...

Skojigt


Idag bar det av till tivolibadet med Sabina, vi tänkte vi skulle simma lite. Dom släcker ner o tänder ljus runt bassängen på torsdags kvällarna, så mysigt :) Det blev lite mer än bara simning, lite bubbelbad o rutchkana. O lite lek i stora *lek*bassängen. Försökte ta oss upp samtidigt på en av skumgrejorna, vilket vi lyckades tillslut:) Hittade också en gummiring på botten av bassängen som vi försökte få tag på....gud så djupt det är ner till botten.
Sen blev det Idol o go mat :)   Tack sabina för ett trevligt sällskap :)



Mumsig middag

I lördags var det fest hos Jessica, vilket var trevligt :) Idag blev det jätteräkor i sweet sour sås med ris till middag, vilket blev riktigt gott:) Ikväll blir det lite Ullareds tittande, roligt att se om man kommit med på en hörna, hehe




Billys

Har precis smakat billys pannkakor med choklad, finns i tre smaker...tyckte choklad lät godast så det fick bli den.
Själva pannkakan var god men chokladen var ingen höjdare..

Bada bada bada

Har varit på tivolibadet en runda idag, blev simning, bubbelbad o några turer i rutschkanan:P Dom har gjort den lite fräckare med lite *disco* belysning, så var bara tvungen att åka:) O nu blir det lite mat från subway, vilket som är så himla gott....kan vara skönt att slippa diska ibland. Ikväll blir det lite idoltittande o mys med mina två råttor jag precis skaffat mig, köpta den 9 september. Har inte givit dom namn ännu, men har kommit på endel namn att välja på...så får se vad det blir. Kommer komma bilder senare på dom små liven:)
Ha det bra gott folk!

Denna låten bara ploppade upp i huvudet idag..



Sjukt längesedan man såg programmet, så det var lite skumt att den bara ploppade upp sådär helt oväntat:)

RSS 2.0