Lite gott o blandat

I lördags var det fest hos Sabbe, satt o drack o åt lite gott innan vi promenixade in till stan. Det blev först en snabb runda på Harrys..var väldigt lite folk där..så blev en shot, sen vidare till Bånken..där det var mkt folk :)
Det blev en trevlig kväll :)

I söndags blev det filmkväll hos Tobbe..kommer inte på va filmen hette..men den var helt okej :)

Var o hälsade på brossan i måndags, sen stack vi till mamsen o grillade....mumsigt :)
I tisdags blev det en runda minigolf med Mamsen, Andy o Tobbe...såklart så kom jag sist :( Men det var kul å spela...förhoppningsvis kommer man inte sist nästa gång, hihi!

Idag har man varit en runda i åhus å hälsat på Emelie m.familj, vi cyklade ner till Bistro o åt go mat. Sen blev det en runda ner till hamnfestivalen. Var bara tvungen att åka karusellen kopparna..som en gång stod i Åhusparken♥
Det blev en mysig o trevlig dag :)

Detta var då en liten snabb uppdatering va som hänt de senaste dagarna, o på söndag drar jag o mamsen till Tvååker, ska bli skönt att komma ifrån skåne lite ;P
Imorgon står det tvättning o städning på schemat!

Midsommar

Firade midsommarafton i Vinnö hemma hos Bea, Björn o Loke :)
Började med en lek först innan maten som sedan fortsatte den efter maten. Åt sill o potatis m.m. Sen kom en annan lek som var skoj...en ägglek, man skulle välja ett ägg sedan slå det i pannan...var det kokt så gick man vidare, o jag kom 2:a..hihi :) Lite senare blev det grillat med pastasallad, å lite snacks å så. 
Tack alla för en trevlig midsommar :)







Påskägg

Saknar dessa påskäggen....såhimla goda ♥
Fanns att köpa på maxi en gång i tiden...
Madde hör om de kan ta in dessa till nästa påsk ;) ♥

Studenten

I fredags var jag på Sandras student, bjöds på go mat o trevligt folk :)
Och i lördags blev det filmkväll hos Tobbe, det blev filmen : Hereafter!
Den verkade bra på trailern.... men..den var inget vidare bra....2timmar varade den med :/ När man kom hem i måndags efter jobbet så hörde jag hur det pös från bakdäcket på cyklen..där gick det däcket. Men som tur är så hjälpte Andy mig att byta.. så nu kan man cykla igen wiiiiiiii :)

:)


RSS 2.0